Liviu Varciu umbla cu o englezoaica sobra! Iata cu cine starneste INVIDII

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins zilele trecute in trafic pe Liviu Varciu, in timp ce se indrepta spre o banca, pentru a face un control de rutina al conturilor sale.

 

Liviu Varciu umbla cu o englezoaica sobra! Iata cu cine se lauda mai nou
Paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins zilele trecute in trafic pe Liviu Varciu, in timp ce se indrepta spre o banca, pentru a face un control de rutina al conturilor sale.
Pana aici nimic spectaculos, numai ca, Liviu se afla la volanul unui superb Range Rover, o masina de teren respectabila, apreciata de toti soferii cu dare de mana de la noi.
Surprinzator, Liviu a renuntat pentru moment la BMW-ul seria 3 coupe, pe care il achizitionase iarna trecuta. Atunci Liviu a facut o scurta trecere in revista a achizitiilor sale auto, de-a lungul timpului.  “Prima mea masina a fost un Fiat Barchetta, dar nu puteai sa faci dragoste in spate pentru ca avea doar doua locuri. Masina de acum are 4 locuri, dar acum facem dragoste in casa, am trecut de varsta aia...”,
a spus Liviu, mandru nevoie mare cu coupe-ul sau.
“Masina asta o s-o tin vreo doi ani, pe-aia cealalta am avut-o trei. E ca in dragoste, dureaza trei ani. Apoi o sa trec la un jeep, cand mi-oi face si eu o familie, sper sa nu mai dureze mult”, se arata increzator la finele anului trecut Varciu. Din pacate intemeierea unei familii s-a amanat, dar jeep-ul deja a fost acontat.
Urmareste aici ce au surprins paparazzi "WOWbiz"

Pana aici nimic spectaculos, numai ca, Liviu se afla la volanul unui superb Range Rover, o masina de teren respectabila, apreciata de toti soferii cu dare de mana de la noi. Surprinzator, Liviu a renuntat pentru moment la BMW-ul seria 3 coupe, pe care il achizitionase iarna trecuta. Atunci Liviu a facut o scurta trecere in revista a achizitiilor sale auto, de-a lungul timpului.

 

Prima mea masina a fost un Fiat Barchetta, dar nu puteai sa faci dragoste in spate pentru ca avea doar doua locuri. Masina de acum are 4 locuri, dar acum facem dragoste in casa, am trecut de varsta aia... ”, a spus Liviu, mandru nevoie mare cu coupe-ul sau.

“Masina asta o s-o tin vreo doi ani, pe-aia cealalta am avut-o trei.
E ca in dragoste, dureaza trei ani. Apoi o sa trec la un jeep, cand mi-oi face si eu o familie, sper sa nu mai dureze mult
”, se arata increzator la finele anului trecut Varciu. Din pacate intemeierea unei familii s-a amanat, dar jeep-ul deja a fost acontat.

Urmareste aici ce au surprins paparazzi "WOWbiz"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.