DOLIU la Hollywood! O mare actrita A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 08 oct 2020, 02:45

Lumea filmului este in doliu dupa ce o mare actrita de la Hollywood a incetat din viata.

Actrita britanica Patsy Byrne, cunoscuta pentru rolul Nursie din serialul de televiziune "Blackadder II", a murit din cauze naturale, la varsta de 80 de ani, in nord-vestul Londrei.

Patsy Byrne a murit pe 17 iunie, in Denville Hall, un camin de ingrijire a batranilor in care se afla mai multi fosti actori. Byrne s-a nascut in Ashford, Kent, in 1933 si a interpretat foarte multe roluri de-a lungul carierei sale.



Rolul care a facut-o insa cunoscuta a fost cel din serialul "Blackadder II", in care a intepretat-o pe Nursie, o femeie al carei nume real era Bernard. Nursie era asistenta si insotitoarea reginei Elizabeth a II-a si era recunoscuta pentru lipsa de bun simt si pentru povestile nepotrivite.

"Blackadder" este numele generic a patru seriale de televiziune cu tematica istorica, produse de BBC in anii 1980.
Fiecare serie a fost situata intr-o perioada diferita din istoria Angliei, incepand cu 1485 si terminand cu anul 1917, iar fiecare serie este formata din sase episoade de cate o jumatate de ora.

Prima serie, realizata in 1983, se numea "Vipera neagra/ The Black Adder" si a fost urmata de "Blackadder II", in 1985, "Blackadder al treilea/ Blackadder the Third", in 1987, si de "Blackadder ajunge al patrulea/ Blackadder Goes Forth", in 1989.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.