COMEMORARE. A trecut un an de la accidentul tragic din Muntenegru in care si-au pierdut viata 19 romani

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

A trecut un an de la teribilul accident din Muntenegru. 19 romani au pierit atunci si 29 au fost grav raniti. Unii isi plang, in continuare mortii, iar altii fac tot ce pot ca sa uite acea zi.

Si chiar daca toti arata cu degetul catre soferul autocarului, si el decedat, sotia acestuia nu isi gaseste nici acum linistea. Ileana Ciobanu spera inca sa isi revina din acel vis urat. A pierdut tot ce iubea mai mult, le-a spus in exclusivitate, colegilor de la wowbiz.ro.

Nu il lasa sa plece singur in curse. Era geloasa si ii era frica sa nu il piarda. De un an se tot intreaba de ce si-a lasat sotul sa plece singur si de ce a acceptat atat de usor aceasta cursa.

Nu a contestat nici o clipa decizia data de procurori, decizie care a aratat ca sotul ei se face vinovat de teribilul accident. Cu toate acestea, parca nu ii vine sa creada. Cu lacrimi in ochi a spus ca ii pare rau pentru fiecare victima.

Dan Margarit, soferul de rezerva, se odihnea cand autocarul a plonjat 40 de metri in gol. Impactul a fost devastator si pentru el: fracturi, leziuni la creier, rupturi de organe, 8 luni a fost in coma.

Lupta, insa, si acum de pe un pat de spital din Grecia sa isi revina.

Pe 23 iunie 2013, un autocar cu turisti romani a cazut intr-o prapastie din Muntenegru, intr-un defileu, in apropiere de Capitala Podgorita. 18 oameni, printre care si soferul care conducea vehiculul, au murit, iar alti 29 au fost raniti.

##VIDEO115379##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta