VESTE DURA pentru Adrian Nastase: judecatorii i-au MARIT pedeapsa! Vezi cat va sta in inchisoare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:16

Adrian Nastase va executa patru ani si sase luni de inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a adaugat un spor la pedeapsa de patru ani, in urma contopirii condamnarilor primite de fostul premier in dosarele "Zambaccian" si "Trofeul calitatii", decizia fiind definitiva.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis, marti, contestatia Directiei Nationale Anticuroptie (DNA) si a dispus ca la pedeapsa de patru ani de inchisoare pe care o executa Adrian Nastase sa se adauge un spor de pedeapsa de sase luni.

Decizia a fost luata in dosarul in care Adrian Nastase a cerut contopirea pedepselor de patru ani de inchisoare din dosarul "Zambaccian" si de doi ani de inchisoare din dosarul "Trofeul calitatii".



Hotararea instantei este definitiva, Adrian Nastase urmand sa execute o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

In aceste conditii, avocatul lui Adrian Nastase nu mai poate solicita liberarea conditionata, asa cum intentiona sa faca daca fostul premier ramanea cu pedeapsa de patru ani.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei