Mircea Geoana se mandreste cu cei doi copii! Fiica lui, Ana, se pregateste sa mearga la facultate in SUA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Mircea Geoana a venit in emisiunea Draga mea prietena alaturi de fiica lui, Ana Maria, care se pregateste sa mearga la facultate in America.

Ana Geoana are 19 ani si se pregateste sa plece in America la facultate. Pentru acest moment, tatal ei, Mircea Geoana, se pregateste intens mai ales ca isi va lasa fiica singura fara sa fie cineva din familie alaturi de ea. E un moment dificil cand iti pleaca copilul de acasa, cand zboara din cuib, dar asta este. Nu o sa stau cu kalasnikov-ul dupa ea. Este destul de inteleapta si are principiile bine formate.

Mama ei a avut grija de acest lucru. Si oricum, nu o sa dezvalui aici cum o sa am grija de ea si cand e plecata. Cert e ca o sa stau mai mult prin avioane, a dezvaluit Mircea Geoana.##VIDEO115450##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.