Rita Muresan si Florentina Opris, doua VEDETE care cred in fenomene paranormale! Iata ce forte divine le ajuta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

La noi in showbiz exista doua vedete care cred in fenomene…paranormale. Rita Muresan, de exemplu, sustine ca poti SLABI daca recurgi la terapia cu ingeri.

Creatoarea de moda spune cu mana pe inima ca a scapat de 40 DE KILOGRAME prin dieta ingerilor pentru slabiri rapide. De la marimi XXL a ajuns la M. Nu stim cine o crede pe cuvant, dar intr’adevar la cum arata ACUM, n-ai cum sa nu o admiri.
Rochia ta ne duce cu gandul la o rochie de mireasa. Ai spune da unei noi casnicii? Da de ce nu?

De cand vorbeste cu INGERII vede lumea cu alti ochi.

Rita se roaga mereu pentru binele oamenilor. Rita Muresan mai crede cu tarie ca are o misiune bine stabilita pe acest pamant! Ea trebuie sa transmita…informatia venita de la INGERI. E sau nu habotnica? Ce credeti?

##VIDEO115490##O alta vedeta care primeste ajutor divin este nutritionista si antrenoarea de fitness Florentina Opris. Ea nu ne vorbeste despre ingeri, ci despre faptul ca EA INSASI are…aaripi. Le vedeti?

Mai pe intelesul pamantenilor, Florentina este indragostita! Cel care i-a furat inima este omul de afaceri Sorin Marcus.
Interesant e ca, acesta a reusit sa o cucereasca dupa ce EA se hotarase sa nu mai accepte pe nimeni in viata ei…

Florentina a trecut printr-o drama crunta! Sotul ei a decedat acum doi ani, dupa ce a fost rapus de o boala grea. Implineau 25 de ani de casnicie. Sa nu credeti ca fostul sot a disparut definitiv din viata ei. Florentina, in fiecare clipa, vorbeste cu…steluta ei!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.