Scandal in Centrul Vechi! Un cunoscut actor a sarit la bataie din senin! A facut crize-n bodega de parca era-n Discote-K

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:16

L-au apucat dracii pe Octavian Strunila in Centrul Vechi, cand se afla la masa cu cativa colegi de breasla.

Actorul a sarit pur si simplu la bataie, spre stupoarea celor din jur. S-a controlat in ultimul moment, si-a luat haina si a plecat.

N-ai fi zis ca Octavian Strunila este un tip coleric. Ma rog, lucrurile s-or fi schimbat in ultima vreme, de cand i s-au dat pe mana cateva proiecte importante si actorul, probabil, nu se mai multumeste cu roluri de interpretare, fotoliul se regizor si scenarist placandu-i la fel de tare.

Altfel nu se explica atitudinea pe care acesta a avut-o, serile trecute, in Centrul Vechi din Capitala. Se afla la masa cu cativa colegi de breasla, printre care si Paula Chirila.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Habar nu avem ce a provocat scandalul surprins de paparazzi WOWbiz.ro. Se zvoneste insa, prin targ, ca dupa ce a "dirijat" serialul de comedie "Fetele lu' Dom' Profesor", difuzat de Kanal D, lui Strunila i s-a mai incredintat un proiect de comedie care

ar demara din aceasta toamna, tot la Kanal D, si in care, potrivit surselor noastre, ar juca si Paula Chirila. Asa ne putem explica prezenta celor doi, alaturi de alti actori, la aceeasi masa. Probabil, Strunila a incercat sa-si impuna punctul de vedere legat de proiectul viitor, iar colegul sau nu l-a luat in serios... Sa speram ca nu se va lasa cu bataie si pe platourile de filmare...( sursa wowbiz.ro)