Crezi ca stii totul despre operatiile estetice? Iata ce presupune o astfel de interventie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Operatiile estetice sunt foarte populare in ziua de astazi, dar stim tot ce implica o astfel de interventie?

Prezent in platoul "Draga mea prietena", medicul Calin Dobos a oferit mai multe detalii referitoare la implanturi. El a inceput prin a lamuri de ce apar din ce in ce mai multe scandaluri pornite de la operatii estetice esuate.

"SCandalurile le fac oamenii pentru ca, probabil undeva este o lipsa de informare. In principiu este ca in viata: exista lucruri de calitate mai buna, lucruri de calitate mai putin buna.

In primul rand trebuie mentionat ca medicina nu aduce rezultate pe viata, indiferent de tipul de operatie. Si atunci, daca cineva se asteapta ca o operatie sa tina o viata intreaga, acest lucru este ireal".

Doctorul Calin Dobos a tinut sa sublinieze ca interventiile la sani, desi sunt cele mai populare, sunt si cele mai instabile.

"Interventiile la sani, desi sunt cele mai populare, au cel mai putin stabil rezultat in timp.
Exista o statistica facuta de americani pe cateva mii de pacienti, iar la 10 ani de la interventie 80% dintre paciente sunt reoperate".

Aflati mai multe detalii din materialul de mai jos:
##VIDEO115580##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.