Habar n-ai ce PROFESIE trebuia sa imbratiseze Andreea Raicu! Vezi ce ar fi facut daca nu devenea prezentator tv

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Putea sa devina o mare stea a Romaniei, insa a renuntat tocmai cand incepea sa prinda aripi.

Andreea Raicu a dat gimnastica ritmica, pe moda si televiziune. Tocmai cand era la un pas de performanta, Andreea Raicu a fost nevoita sa renunte…Ne-ar fi placut s-o vedem pe Andreea campioana la invartitul cercului sau la aruncatul panglicii. Faptul ca a renuntat atat de usor in lupta pentru performanta… NU NE PREA PLACE!

Dureri de cap, nopti nedormite si disperare….. sau calm, somn lin si multa bucurie? Cam cum credeti ca arata acum viata Danei Rogoz, care a devenit mamica in urma cu doar trei luni si jumatate!

##VIDEO115608##Cand a aflat ca a ramas insarcinata Dana

Rogoz s-a speriat tare! Credea ca nu va reusi sa-i faca fata noului-nascut. A avut emotii mari si o ingrozea gandul ca n-o sa mai aiba o noapte linistita…

Voinicul Luca Vlad a venit pe lume odata cu primavara. S-a nascut pe 1 martie, iar de atunci nu i-a demonstrat mamei lui decat ca este un baiat cuminte foc.

Hehehe! Am trait s-o vedem si pe Abramburica mamica! Nu-i o iluzie, ci o realitate frumoasa, iar de Dana in aceasta postura NE PLACE parca si mai tareeee.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.