Sukru Ozyildiz: “Frumusetea fara inteligenta e nula!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Sukru Ozyildiz, actorul care interpreteaza rolul principal masculin, din serialul “Dragoste la prima vedere”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, considera ca frumusetea nu este suficienta intr-o relatie.

 

Sukru Ozyildiz: “Frumusetea fara inteligenta e nula!”
Sukru Ozyildiz, actorul care interpreteaza rolul principal masculin, din serialul “Dragoste la prima vedere”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, considera ca frumusetea nu este suficienta intr-o relatie.
Chipesul actor Sukru Ozyildiz, in varsta de 26 de ani, a fost intrebat de catre un ziarist daca frumusetea l-a ajutat in cariera.
“Chiar daca unii dintre colegii mei sau fanii serialului ma considera frumos, eu cred ca asta nu este suficient. Frumuseaza conteaza, ca o prima impresie, insa, daca, spre exemplu, unei fete frumoase nu i se poate si putin creier, este degeaba. Frumusetea fara inteligenta e nula. Ramai doar o fata frumoasa, iar acest lucru nu este de ajuns in viata. Este la fel si in cazul barbatilor frumosi”, a raspuns actorul.
Sukru Ozyildiz este specialist in Muay Thai (box thailandez – n.r.)
si Jiu Jitsu (arta martiala japoneza – n.r.). Actorul povesteste cum a ajuns sa le practice:
“Tatal meu a fost cel care m-a indrumat catre lupte. Eu am fost un copil hiperactiv si tata s-a gandit ca cel mai bun lucru, pentru consumarea energiei de care dadeam dovada, era sa. Am practicat Muay Thai (box thailandez – n.r.) si Jiu Jitsu (arta martiala japoneza – n.r.)
si am participat la nenumarate concursuri de gen, mai ales in Portugalia. In Turcia luptele nu sunt vazute ca un sport, ci ca ceva rau, o bataie”, spune Sukru Ozyildiz
Pe Sukru Ozyildiz il puteti urmari, interpretand rolul lui Ozan, in serialul “Dragoste la prima vedere”, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Chipesul actor Sukru Ozyildiz, in varsta de 26 de ani, a fost intrebat de catre un ziarist daca frumusetea l-a ajutat in cariera. “

Chiar daca unii dintre colegii mei sau fanii serialului ma considera frumos, eu cred ca asta nu este suficient. Frumuseaza conteaza, ca o prima impresie, insa, daca, spre exemplu, unei fete frumoase nu i se poate si putin creier, este degeaba. Frumusetea fara inteligenta e nula. Ramai doar o fata frumoasa, iar acest lucru nu este de ajuns in viata. Este la fel si in cazul barbatilor frumosi ”, a raspuns actorul. 


Sukru Ozyildiz este specialist in Muay Thai (box thailandez – n.r.) si Jiu Jitsu (arta martiala japoneza – n.r.). Actorul povesteste cum a ajuns sa le practice:“ Tatal meu a fost cel care m-a indrumat catre lupte. Eu am fost un copil hiperactiv si tata s-a gandit ca cel mai bun lucru, pentru consumarea energiei de care dadeam dovada, era sa. Am practicat Muay Thai (box thailandez – n.r.)
si Jiu Jitsu (arta martiala japoneza – n.r.) si am participat la nenumarate concursuri de gen, mai ales in Portugalia. In Turcia luptele nu sunt vazute ca un sport, ci ca ceva rau, o bataie
”, spune Sukru Ozyildiz. 

Pe Sukru Ozyildiz il puteti urmari, interpretand rolul lui Ozan, in serialul “ Dragoste la prima vedere ”, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.