Uite din ce oras vine Speak si cu ce se ocupa inainte sa cante! Adelina l-a dat de gol: "Cand se aprinde incepe si ..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:17

Speak a acordat un interviu pentru emisiunea WOWbiz, unde iubita lui, Adelina Pestritu, este prezentatoare.


"Implica multa munca psihica si rabdare. Noi nu avem program fix. Ideea e cand venim sa lucram. Nu muncim ca la patron"
, a spus Speak. Artistul a vorbit si despre cum s-a schimbat viata lui de cand a devenit iubitul Adelinei Pestritu.

" O sa fac o piesa inspirata din viata mea. De obicei scriu doar din ce simt. De cand sunt cu Adelina sunt in atentia presei.
Schimbarea asta nu e foarte placuta. Eu sunt mai discret. Ea e mult mai cunoscuta. E adevarat ca acum probabil munca mea o sa ajunga mult mai usor la oameni. Eu sunt din Bacau, am venit in 2007 la Bucuresti. Atunci am inceput sa lucrez cu Alex Velea si cu el am ramas. Pana sa ma apuc de muzica, am jucat baschet, vreo 12 ani. Visam sa joc in NBA.
Nu imi pare rau, am cea mai frumoasa meserie. Partea urata e ca nu prea poti sa ai viata personala. Nu am timp sa ma vad cu parintii, nu ai timp pentru relatia personala. Cu Adelina am noroc ca si ea e foarte ocupata. Nu o sa imi fac un tatuaj cu fata Adelinei! Cum ar fi sa imi fac tatuaj cu Noby? Eventual o sa imi fac un tatuaj cu Misha, cateaua mea"
, a spus ascesta.


Dupa ce a vazut materialul, Adelina nu s-a putut abtine sa nu comenteze imaginile. "Am preluat si eu din accentul lui si ma mai amuz. Daca se mai aprinde putin, vorbeste cu accent. Noi nu ne certam, dar cand se mai aprinde asa vorbeste cu accent de la Bacau", a spus Adelina.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.