Socant! Mama unei celebre prezentatoare tv, sfasiata de caini! “Au sarit la gatul meu, mi-au rupt carnea de pe picior"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 oct 2020, 23:05

Lucia Lazar, partenera lui Gheorghe Turda, a fost la un pas de moarte!

Femeia a fost atacata de doi caini care i-au sfasiat un picior si au lasat-o intr-o balta de sange. Lucia a trait un adevarat cosmar mai ales ca muscaturile ii ajunsesera la os. Cumplita intamplare a avut loc la Sighisoara.

“Eram la Sighisoara impreuna cu Gheorghe, iesisem de la un local unde bausem o cafea. Aveam in mana o geanta de voiaj. Doi caini imensi au sarit pe mine, unul a sarit la gatul meu si m-a trantit joc intr-o secunda.

Am fost inspirata sa pun geanta in dreptul fetei, asa a vrut Dumnezeu, ca altfel ma omorau. Dupa ce m-au trantit la pamant, am inceput sa ma sfasie. Gheorghe a incercat sa intervina, dar nu reusea sa indeparteze cainii. Am tipat cu toata puterea “Ajutor!” si norocul meu a fost ca doi barbati m-au auzit si mi-au sarit in ajutor. Cainii mi-au facut 11 muscaturi pana la os, in jumatate de minut.
Au sarit barbatii si au reusit sa ia cainii de pe mine ca altfel ma omorau.
"( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.