Ozan pune la indoiala dragostea lui Umut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Umut (Gizem Karaca) sufera teribil de cand a aflat ca, in urma ranii provocate de Musa (Burak Altay), ea nu va mai putea avea copii.

Umut se simte tradata de Zeliha (Nergis Corakci), mama sa, pentru ca nu are curajul sa il infrunte pe Zafer (Ali Erkazan), tatal vitreg al tinerei, dar si de iubitul sau, Ozan (Sukru Ozyildiz) care, din spusele mamei lui, ea reprezinta doar o “joaca” pentru baiatul ei.

Hakan (Berk Oktay) il ajuta pe Ozan sa iasa din inchisoare, parintii celui din urma nestiind despre altercatia pe care fiul lor a avut-o cu Musa.

Dupa spusele lui Zafer, Umut ar fi premedidat intalnirile cu Ozan, ea stiind ca provine dintr-o familie instarita. Ozan inclina sa creada spusele lui Zafer.

Mai mult, Ozan afla de la Hale, buna prietena a lui Umut, despre discutia ce a avut loc intre mama tanarului si iubita sa, iar acum el vrea sa afle adevarul.

Umut este nerabdatoare la gandul ca se va muta curand intr-o alta casa, impreuna cu mama ei si fratele mai mic, Ali, conform promisiunii facute de aceasta fiicei sale.


Umut ii promite mamei sale ca vor fi cu totii fericiti si vor duce o viata mai buna, dupa ce aceasta va divorta de Zafer.

Cum reactioneaza Ozan cand aude de intalnirea mamei sale cu Umut, si ce surpriza va avea tanara, chiar in ziua in care trebuie sa se mute din casa, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “ Dragoste la prima vedere ”, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.