Mihai Traistariu: „Vin din urma copii foarte talentati si sper ca ei sa ia locul «chilotatelor»”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 aug 2021, 08:40

Mihai Traistariu a fost prezent la Preselectiile „KIDSing” din Constanta, alaturi de elevii pe care ii pregateste la scoala de muzica „eMenTi”.

 

Mihai Traistariu: „Vin din urma copii foarte talentati si sper ca ei sa ia locul «chilotatelor»”
Mihai Traistariu a fost prezent la Preselectiile „KIDSing”  din Constanta, alaturi de elevii pe care ii pregateste la scoala de muzica „eMenTi”. Unul dintre micutii aflati pe scena „KIDSing” l-a emotionat pe Mihai Traistariu pana la lacrimi.
„Am plans cand l-am ascultat pe unul dintre copiii pe care-i pregatesc.
Au fost foarte multe voci foarte bune la "kidsing". Este bine ca exista acest show, pentru ca mai scapam în felul acesta de pitipoancele din muzica. Sunt satul de ele! Iata ca vin din urma copii foarte talentati si sper ca ei sa ia locul. Astept cu nerabdare "kidsing", in toamna!”, a spus Mihai Traistariu.
„KIDSing” este unicul show din Romania dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor si va fi difuzat din toamna, la Kanal D.
Din juriu fac parte Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a

Unul dintre micutii aflati pe scena „KIDSing” l-a emotionat pe Mihai Traistariu pana la lacrimi. 

Am plans cand l-am ascultat pe unul dintre copiii pe care-i pregatesc. Au fost foarte multe voci foarte bune la "kidsing". Este bine ca exista acest show, pentru ca mai scapam în felul acesta de pitipoancele din muzica.

Sunt satul de ele! Iata ca vin din urma copii foarte talentati si sper ca ei sa ia locul. Astept cu nerabdare "kidsing", in toamna! ”, a spus Mihai Traistariu.

KIDSing ” este unicul show din Romania dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor si va fi difuzat din toamna, la Kanal D. Din juriu fac parte Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose,
o tanara speranta a muzicii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei