GAFA MONUMENTALA la “Teo show”. Cum i-a pocit o invitata numele celebrului cantaret Elton John!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Incercand sa explice ca este adepta vacantelor de fite care costa zeci de mii de euro, o invitata a facut mai multe greseli de exprimare.

Consuela di Monaco, o tanara care se recomanda drept ambasadoarea frumusetii, a intrat in atentia publicului dupa ce s-a certat la cutite cu designerul Razvan Ciobanu, in direct, la" Teo show". Consuela a declarat ulterior ca nu ii poarta ranchiuna creatorului de moda pentru micul incident petrecut pe platoul de filmare.

In editia de astazi a emisiunii "Teo show", avand drept tema de discutie "Vacanta de fite sau de suflet", Consuela a declarat ca este, in general adepta vacantelor de fite deoarece este o persoana foarte atenta la detalii.

Ea a inceput sa descrie cum arata o destinatie exclusivista din Italia unde o noapte la hotel poate ajunge chiar si la 30 000 de euro.

Consuela a explicat ca acolo vin, de obicei, persoane de rang inalt sau staruri precum Elton John. Numai ca, probabil, de emotie, invitata a pronuntat gresit numele celebrului cantaret. Iar gafele ei nu s-au oprit aici! S-a scuzat ca nu mai stie cum se spune in limba romana la "scoici" deoarece a stat prea mult in Italia si a marturisit ca vrea sa viziteze Egiptul Antic, care fie vorba intre noi, vremea lui
a apus demult. Cine stie, poate s-o fi inventat masina timpului!

##VIDEO115863##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.