SOCANT. O gravida a nascut natural desi a PARALIZAT cu o saptamana inainte de termen

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 19:25

E halucinant ce i s-a intamplat unei femei insarcinate cu doar o saptamana inainte de a da nastere bebelusului ei!

Kate Weaver, o tanara din Marea Britanie, a facut un atac cerebral in timp ce era insarcinata si mai avea doar o saptamana inainte de a-i veni sorocul. In urma acestui incident nefericit, pacienta a ramas paralizata, iar medicii se temeau ca nu va mai putea intra in travaliu.

Insa cand sarcina a ajuns la termen, femeia a uimit pe toata lumea! Nu numai ca a avut contractii, dar a si nascut natural, prin anestezie epidurala.

Kate Weaver a reusit sa aduca pe lume un baietel perfect sanatos in ciuda conditiei sale.

Femeia a trebuit sa invete sa mearga si sa vorbeasca din nou in urma atacului cerebral. Toate progresele pe care le-a facut le datoreaza fiului ei:" Tobby e un miracol. Nici nu pot descrie ce am simtit dupa atacul cerebral stiind ca mai am putin si urmeaza sa nasc", le-a declarat femeia jurnalistilor de la cotidianul britanic "Mirror", marturisindu-le totodata ca a crezut ca va murit atat ea, cat si bebelusul ei, pe atunci nenascut.


Dupa nastere, Kate Weaver a facut un tratament cu impulsuri electrice pentru a se recupera in urma atacului cerebral. Varsta a ajutat-o foarte mult, pacienta reusind sa se recupereze integral.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei