Cel mai nou trend in randul vedetelor! Vezi ce isi fac la par

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Coafurile cu aspect de par umed reprezinta una dintre cele mai puternice tendinte ale momentului!

Daca in America, superbul model Heidi Klum a purtat parul ud pe covorul rosu inca din 2009, la noi divele au inceput sa adopte acest stil ceva mai tarziu.

INNA a fost printre primele dive autohtone care au avut curajul sa-si poarte parul astfel. La evenimentul la care artista si-a tapat podoaba capilara si si-a imbibat-o cu gel sau ulei de par, multi au fost cei care au privit cu reticenta aceasta tendinta.



Cei drept, e un look chiar neobisnuit! Oare de acum incolo divele vor da buclele cu volum, pe parul lins?? Raspunsul este DA! Din ce in ce mai multe vedete de la noi au inceput sa intre in aceste tendinte!

Am mai surprins-o cu parul ud si pe Dana Rogoz. La fel ca Laura Cosoi, actrita si-a pieptanat parul pe spate, daar se observa lesne diferenta dintre cele doua.
In timp ce Laura a adoptat o coafura uscata, Dana zici ca a iesit din dus.

Si designerul Cristina Savulescu a avut un wet look, caci asa este cunoscut trendul in limbajul de specialitate, iar recent, Antonia a raspuns favorabil provocarii si si-a asortat un outfit de seara la o coafura indrazneata si uda!

Look-ul ei ne-a amintit imediat de coafurile ude ale celebritatilor de la Hollywood precum: superba Megan Fox, voluptoasa Kim Kardashian, interesanta Penelope Cruz sau sexoasa Angelina Jolie.
Pe lista se afla si Beyonce, artista care a surprins publicul aparand pe scena cu parul coafat cu mult geel.

In concluzie, wet look-ul se raspandeste rapid. Va place ori ba?
##VIDEO116077##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii