Octavian Strunila, cat pe ce sa fie calcat de tren

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Zilele trecute, aflat la filmarile show-ului de comedie “Discote-K”, care va debuta in toamna, la Kanal D, Octavian Strunila a trecut printr-o situatie tragicomica.

 

Octavian Strunila, cat pe ce sa fie calcat de tren
Zilele trecute, aflat la filmarile show-ului de comedie “Discote-K”, care va debuta in toamna, la Kanal D, Octavian Strunila a trecut printr-o situatie tragicomica. Filmarile au avut loc in apropierea unei cai ferate iesita din circulatie.
Prin urmare, pe ea nu trebuia sa circule niciun tren. Insa, in apropierea acesteia, se afla si o linie ferata functionala.
Povestea incidentului in care a fost implicat Octavian Strunila este relatata chiar de el.
“La un moment dat, s-a auzit ca vine un tren. Eu, stand pe linia nefunctionala si vazand locomotiva cum vine din curba, am avut impresia ca trece exact pe linia pe care ma aflam eu. Toti colegii mei au fugit in directia buna, numai eu am sarit exact in fata trenului. M-am speriat foarte tare! Dar, dupa ce am scapat cu bine din aceasta intamplare, am vazut si partea amuzanta.
Ei bine, au venit multi oameni in jurul nostru, inclusiv seful garii. A fost o situatie care s-a lasat cu ”, a spus, amuzat de intamplarea care il putea costa viata, actorul.
Nu ratati, din aceasta toamna, la Kanal D, show-ul de comedie “DISCOTE-K”, doza de nebunie care depaseste orice limita a imaginatiei!

Filmarile au avut loc in apropierea unei cai ferate iesita din circulatie. Prin

urmare, pe ea nu trebuia sa circule niciun tren. Insa, in apropierea acesteia, se afla si o linie ferata functionala. Povestea incidentului in care a fost implicat Octavian Strunila este relatata chiar de el.

La un moment dat, s-a auzit ca vine un tren. Eu, stand pe linia nefunctionala si vazand locomotiva cum vine din curba, am avut impresia ca trece exact pe linia pe care ma aflam eu.
Toti colegii mei au fugit in directia buna, numai eu am sarit exact in fata trenului. M-am speriat foarte tare! Dar, dupa ce am scapat cu bine din aceasta intamplare, am vazut si partea amuzanta. Ei bine, au venit multi oameni in jurul nostru, inclusiv seful garii. A fost o situatie care s-a lasat cu
”, a spus, amuzat de intamplarea care il putea costa viata, actorul.


Nu ratati, din aceasta toamna, la Kanal D, show-ul de comedie “ DISCOTE-K ”, doza de nebunie care depaseste orice limita a imaginatiei!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.