Renunta la burlacie! Europarlamentarul Petru Luhan face nunta cu 600 de invitati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Gata! Renunta la burlacie! Europarlamentarul Petru Luhan s-a casatorit civil sambata, iar pe 12 iulie are marea nunta la Palatul Snagov.

Vrea sa-i incante pe cei 600 de invitati, care vin din diverse colturi ale lumii, asa ca se pregateste de zor. Va fi nunta mare iar Petru Luhan nu vrea sa faca rabat de la calitate. Asa ca si-a angajat unul dintre cei mai tari bucatari ca sa il ajute sa aleaga delicatesele pentru invitatii sai de seama.

Degustarea meniului a fost treaba grea pentru europarlamentar, dar si pentru viitoarea lui sotie, Andra.

Mancaruri una si una, insa pretentios din fire, Petru Luhan a avut unele modificari de facut.

De la somon fume, la rata cu portocale, dar si sarmalute cu mamaliga, meniul vrea sa multumeasca si invitati din Bucovina, dar si din Irlanda. Nici programul artistic nu este unul de neglijat. Dupa ce au cazut de acord cu privire la meniu, cei doi viitori soti s-au dus la proba costumului.


Daca Andra are deja rochia de mireasa pregatita, cand a venit vorba de Petru Luhan, a trebuit sa faca ceva drumuri pana la croitor. Mai ales ca tot ce va purta in ziua nuntii este personalizat. Mizeaza pe albastru, in mare parte datorita viitoarei sotii.

Dupa ce a cerut ultimele retusuri pentru costumul pentru cununia civila, costumul de ginere i-a dat ceva batai de cap. Probabil din cauza emotiilor,  a slabit cateve kilograme.
Emotiile cresc la tot pasul, caci se apropie marea nunta de la Palatul Snagov.
##VIDEO116152##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.