Furtuna a facut PRAPAD in vestul tarii! Pompierii abia au facut fata solicitarilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Furtuna a facut prapad in vestul tarii! Vantul a suflat in rafale si a doborat la pamant zeci de copaci. Pompierii abia au facut fata solicitarilor.

Cerul Timisoarei a fost acoperit de nori negri care au intunecat orasul. Vijelia nu a durat mai mult de o jumatate de ora, dar a facut ravagii pe mai multe strazi din oras. Copacii au fost smulsi din radacini de vantul puternic si s-au prabusit peste masini.

Cand au vazut ce se intampla, oamenii au chemat imediat ajutoare. Pompierii si  angajatii primariei au avut mult de lucru pentru a debloca strazile  pline de copaci prabusiti.

La Arad, din cauza vijeliei, un barbat a murit strivit de un copac. Tragedia a avut loc chiar in centrul orasului, la 200 de metri de Cladirea Consiliului Judetean.

Barbatul de la volan, director adjunct la Directia Sanitar Veterinara din Arad n-a mai avut timp sa reactioneze: copacul s-a prabusit dintr-o data peste masina in mers.

Copacul, care era putred la mijloc, a fost pur si simplu rupt de vijelie.
Salvatorii s-au grabit cat au putut sa-l elibereze pe barbat dintre fiare. Din pacate, lovitura suferita la cap nu i-a mai lasat nicio sansa de supravietuire.

Barbatul era un medic cunoscut si apreciat in oras. De astazi, vremea isi revine treptat in vestul tarii, unde scapam de ploi deocamdata, dar temperaturile scad considerabil.
##VIDEO116174##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta