O femeie, INGROZITA de ce a gasit in branza pe care tocmai o cumparase. Autoritatile cauta vinovatul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:22

Jane Betts, o femeie in varsta de 42 de ani a facut o descoperire socanta cand a vrut sa manance din branza pe care tocmai o cumparase.

Femeia a gasit cu stupoare un dinte uman intr-o bucata de branza. Clienta a muscat, dar s-a ingrozit cand a dat de ceva tare. Cand a scos bucata de branza, i-a fost mai intai teama sa nu-i fi cazut unul din dintii ei, insa a realizat mirata ca muscase din dintele altcuiva.

In urma plangerii facute la protectia consumatorului, autoritatile din Marea Britanie au lansat o ancheta pentru a vedea cine se face raspunzator de o asemenea oroare.

Analizele au confirmat ca dintele este uman." Am fost complet dezgustata in urma acestei experiente", a declarat consumatoarea pentru Daily Mail.

Dintele este, de fapt o coronita, cel mai probabil apartinand cuiva care avea o lucrare, cine stie, probabil vreunui angajat care si l-a pierdut in timp ce ambala produsele companiei producatoare de branzeturi." Vom lua toate masurile pentru a descoperi cine a contaminat produsul", au declarat autoritatile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.