Silviu Prigoana se usuca pe picioare! A slabit 26 de kilograme

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Sa nu credeti ca Silviu Prigoana nu e afectat de scandalurile prin care trece. Relatia tensionata cu sotia sa i-a subrezit sanatatea.

Silviu Prigoana se usuca pe picioare. Omul de afaceri care se infrupta din toate bunatatile si isi ducea cu mandrie kilogramele in plus sunt istorie. Se vede cu ochiul liber cat a pierdut in greutate. Silviu Prigoana spune ca nu prea mai mananca.

Ce-i drept, nu-i usor sa faci fata unei relatii tumultuoase, asa cum este casnicia lui. Cel mai recent episod s-a petrecut chiar in acest weekend, mai exact sambata noapte, cand Adriana Bahmuteanu a sunat la 112 deoarece nu mai era lasata sa intre in domiciliul conjugal.

Asa ca a depus reclamatie la politie.

De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt la ordinea zilei. Multe cuvinte dure si-au adresat unul altuia, prin intermediul televizorului, acasa, insa, surpriza! Din cate se pare, conflicte sunt doar la televizor, acasa e pace.

Anii tumultosi petrecuti alaturi de Adriana si-au pus amprenta asupra lui Silviu Prigoana. Omul de afaceri are acum probleme cu inima. Cum a reusit sa slabeasca atat de mult in patru luni? Aflati raspunsul dat chiar de el, in materialul video!
##VIDEO116187##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.