Nu se obosesc cu munca, dar au conturile pline! Iata ce averi au parlamentarii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Exista si romani fericiti! Unde in alta parte daca nu in Parlament? Nu se obosesc prea mult cu munca, dar aduna in conturi averi frumusele.

Ce sa mai- parlamentar sa fii, noroc sa ai! Parlamentarii nostri sunt oameni norocosi. Au facut ce au facut si au ajuns in varful gramezii, acolo unde le e cald si bine. Daca la locul de munca nu ies cu mai nimic in evidenta decat atunci cand motaie in fotoliile pufoase, cand vine vorba de investitii, fac treaba buna.

Au strans averi frumusele dupa ce au investit bani fara numar in agricultura, masini de lux sau bijuterii scumpe.

Daca ne uitam la declaratiile de avere, aflam ca cei mai multi parlamentari au simtit chemarea pamantului si au pariat totul pe agricultura. De exemplu, doi dintre deputati au in proprietate peste 800 de hectare de teren agricol. Nicioadta nu s-au facut remarcati la tribuna politica, dar la brazda sunt fruntasi.

Altii, cu simtul estetic ceva mai dezvoltat si-au investit banii in lucruri mai de valoare. De departe insa, Sebastian Ghita ramane si anul acesta cel mai bogat parlamentar! Declaratia sa de avere e una cu greutate- ceasuri, bijuterii si obiecte de arta in valoare de nu mai
putin de 17 milioane de euro!

Nici conturile nu sunt prea firave- a strans politicianul nostru mai ceva ca o furnica- peste 18 milioane de euro si 5 milioane de dolari. Si cum are suflet mare si mila pe masura averii, domnul Ghita a imprumutat un prieten nevoias cu vreo suta de milioane de euro!

Pentru Calin Popescu Tariceanu, bijuteriile nu fac doua parale.
A adunat in garaj sase masini de colectie si o motocicleta. Anul trecut, seful Senatului si-a mai rotunjit averea cu un teren in Snagov. Unde mai pui ca are 4 apartamente, o casa de vacanta si peste 600 de mii de euro in conturi.

Politica nu l-a prea imbogatit pe seful Camerei Deputatilor! Cel putin asa reiese din declaratia de avere. Valeriu Zgonea nu are pe hartie nicio casa, nicio  masina si nici terenuri.
Iar in conturi a adunat putin peste 40 de mii de euro.

Desi este ales al neamului de aproape 20 de ani, Viorel Hrebenciuc pare ca traieste mai mult pe spatele sotiei, care castiga in fiecare luna aproape 4.000 de euro, adica de vreo 4 ori mai mult decat liderul PSD. Nu este, insa, singurul intretinut: in aceasi situatie sunt si Victor Ponta si Crin Antonescu. Sotiile celor doi castiga in fiecare luna 7.000
de euro.

Dar chiar si asa, cei aproape 600 de alesi ai neamului detin averi la care noi, muritorii de rand nici nu putem visa!
##VIDEO116211##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta