Viorica, mama fiicei din flori a lui Ionita de la Clejani, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE: “M-a obligat sa fac avort”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Prima dragoste a lui Ionita de la Clejani se numeste tot Viorica si se spune ca ea este femeia care l-a invatat meserie pe Ionita de la Clejani.

Putini stiu, insa Ionita de la Clejani are o fiica nelegitima, pe care a recunoscut-o in acte, dar despre care nu vrea sa stie mai multe deoarece o considera o greseala a tineretii. Mama fetei este o femeie pe care o cheama tot Viorica, cu care Ionita s-a iubit in tinerete. Cand femeia era gravida, Ionita a cunoscut-o pe Viorica de la Clejani, cea care i-a devenit, de altfel si sotie, parasindu-si prima dragoste.

Rodul iubirii lor este o fata pe nume Ramona. Ionita nu vrea sa auda, insa, nici de prima femeie pe care a iubit-o, dar nici macar de fata, de Ramona. Cele doua traiesc intr-o saracie lucie, iar de curand, Ramona a plecat la Londra unde cerseste ca sa faca rost de bani.

" Eu o respect pe Viorica, e descurcareata, imi place cum canta. Mi-a luat barbatul si m-a lasat saraca.

Eu cantam inca de la 12 ani. Ma duceam peste tot unde auzeam ca se canta. Asa l-am cunoscut pe el. Tatal lui il batea la cap sa invete la acordeon ca altfel nimeni nu il ia. Ma lauda pe mine ca am voce mare. Apoi el a plecat cu Viorica. Eram insarcinata cu Ramona in trei luni. Cand m-a lasat, am vrut sa scap de copil, dar era prea mare si nu am mai avut cum.
Eeee, el mereu ma trimitea sa fac avort. Am omorat bietii copii degeaba. Am avut amintiri cu el
", a declarat Viorica, mama Ramonei si iubita din tinerete a lui Ionita de la Clejani.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.