Teo Trandafir: “Wilmark a scos sufletul din mine!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Prezent ieri pe “Plaja lui Teo”, din Mamaia, Wilmark a incins si mai tare spiritele cu lectii de dans instant oferite cu generozitate celor prezenti.

Teo Trandafir, prezentatoarea show-ului estival, a intrat si ea in categoria celor dornici sa invete salsa.

“Am facut cateva piruete, am numarat cum a vrut Wilmark, dar gata, incepe emisiunea, trebuie sa plec! La dans nu m-am priceput nicioadata!”, a spus Teo, lasandu-l pe simpaticul Wilmark in compania dansatoarelor.  Lectia de dans din pauza a culminat, insa, pentru Teo cu o demonstratie de forta pe scena, finalizata cu o “priza  periculoasa” initiata de Wilmark si finalizata, aproape la orizontala, de Teo.



“M-am dezechilibrat! Prea multe piruete! Wilmark a scos sufletul din mine!”, a povestit Teo Trandafir.

Dupa ce a intalnit mii de copii la auditiile "KIDSing", prin tara, gata sa-si demonstreze talentul vocal si scenic, Wilmark a gasit pe Plaja lui Teo o multime de fetite si adolescente gata sa invete miscarile de salsa. Disciplinate si atente la miscarile simpaticului profesor, trupa galagioasa a facut un adevarat spectacol pe nisipul fierbinte.


“Sunt foarte multi copii care vor sa invete sa danseze si, pe unde merg prin tara, sunt oprit de cate un grup de fete  si rugat sa predau salsa.  La preselectiile "kidsing", mi s-a intamplat nu de putine ori sa dau lectii de dans pe coridoarele unde alti copii isi exersau vocile. Pe Plaja lui Teo, atmosfera chiar te face sa dansezi, nu ai cum sa stai pe loc! E foarte multa energie aici!”

Distractia acestei veri s-a mutat pe “Plaja lui Teo”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la
16.45, in direct de la Crema Beach Mamaia, numai la Kanal D! Nu ratati cea mai nastrusnica experienta estivala, fiti cu ochii pe “Plaja lui Teo”!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.