Paula Chirila, sofer de tir pentru o zi

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Filmarile pentru show-ul de comedie “DISCOTE-K” o pun pe Paula Chirila in situatii care de care mai ciudate.

 

Paula Chirila, sofer de tir pentru o zi
Filmarile pentru show-ul de comedie “DISCOTE-K” o pun pe Paula Chirila in situatii care de care mai ciudate. Recent, Paula Chirila a intrat in pielea unui sofer de tir.
“Nu numai ca m-am urcat la volan si mi-am insusit limbajul si termenii negocierilor cu fetele, dar am si incercat sa repar tirul! Nu m-am dat inapoi de la nimic! Din experienta asta am iesit, la propriu, foarte murdara!”, a povestit Paula.
Simpatica vedeta face parte din distributia “DISCOTE-K”, alaturi de Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru.  Gazda show-ului, care va incepe in toamna la Kanal D, este Razvan Alexe “KREM”.

Recent, Paula Chirila a intrat in pielea unui sofer de tir. “ Nu numai ca m-am urcat la volan si mi-am insusit limbajul si termenii negocierilor cu fetele, dar am si incercat sa repar tirul! Nu m-am dat inapoi de la nimic! Din experienta asta am iesit, la propriu, foarte murdara !”, a povestit Paula.



Simpatica vedeta face parte din distributia “ DISCOTE-K ”, alaturi de Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru.  Gazda show-ului, care va incepe in toamna la Kanal D, este Razvan Alexe “KREM”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta