El e cel mai fericit mecanic! Motivul pentru care toti barbatii il invidiaza!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 16:10

Ben Byrne, un mecanic in varsta de 31 de ani din Australia, se poate considera un barbat fericit. Multi l-ar contrazice, insa!

Tanarul a acceptat sa se implice intr-o relatie de iubire cu doua gemene care spun despre ele ca sunt inseparabile. Gemenele Anna si Lucy DeCinque au devenit celebre cand au facut public faptul ca au cheltuit mai mult de 240 000 de dolari pe operatii estetice ca sa arate identic pana in cel mai mic detaliu.

Fetele spun despre ele ca vor sa imparta totul de la casa, adrese de email, conturi de socializare pana la iubiti.

Desi multi vad menaj a trois, adica menaj in trei, drept o relatie neortodoxa, Ben sustine ca se simte foarte confortabil in aceasta pozitie si ca iubirea, in cazul lui, se dubleaza nu se imparte.

Relatia lor dureaza deja de un an si jumatate, insa nu ne putem abtine sa ne intrebam incotro se indreapta. Ben Byrne le-a marturisit jurnalistilor de la Daily Mail ca este pentru prima oara cand se afla intr-o relatie cu doua iubite deodata.
"E foarte dificil pentru ca trebuie sa le tratezi la fel, nu poti face diferente", a declarat Ben.

Tanarul a aflat de gemene de la televizor si i s-a parut interesanta ideea ca doua surori, in special gemene, sa imparta totul, pana si acelasi barbat. In primele luni i s-a parut dificila relatia, insa mai apoi s-a obisnuit. Sa le uram succes si in continuare! Ce parere aveti despre menaj a trois? Poate fi vorba despre iubire?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.