EMOTIONANT: Gemenele abandonate in scara unui bloc au ajuns in bratele tatalui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Gemenele abandonate de mama in scara unui bloc au ajuns in bratele tatalui. Copilele care au emotionat o tara intreaga sunt acum acasa, in siguranta.

Bietul tata a rasuflat usurat si cu lacrimi in ochi si-a strans copilele la piept. Nu i-a fost deloc usor sa demonstreze ca nu a vrut sa-si abandoneze copiii. Dupa ce mama s-a lepadat de ele si le-a abandonat fara mila in scara unui bloc, barbatul a trebuit sa convinga asistentii sociali  ca este in stare sa fie si mama, si tata pentru cei doi ingerasi.

Chiar daca a trecut toate testele la care a fost supus si a plans in hohote cand si-a revazut copiii, barbatul va ramane multa vreme sub supravegherea autoritatilor.



Femeia, care numai mama nu se mai poate numi, este anchetata acum de Politie. Urmeaza sa se stabileasca daca va fi decazuta din drepturi si daca va mai avea voie sa-si vada vreodata, copiii. Culmea, sotul, dar si rudele femeii spun ca sunt gata sa uite tot si sa o ierte pentru gestul ei.

Daca familia va sterge totul cu buretele, ramane de vazut cum isi va privi in ochi copilele atunci cand vor creste si o vor intreba de ce  le-a abandonat ca pe niste lucruri nefolositoare.

##VIDEO116316##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.