Cine i-a furat inima? Radu Mazare, EMOTIONAT la o intalnire

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Radu Mazare este un cuceritor prin definite!

Dupa ce si-a creat o reputatie demna de invidiat pe meleagurile autohtone, a venit timpul ca farmecele sale sa treaca si dincolo de granite. Pe cine credeti ca a cucerit simpaticul primar de aceasta data? N-o sa va vina sa credeti.

Totul a inceput cu un frumos buchet de flori, un Radu Mazare aranjat si pus la patru ace- succesul ar trebui sa fie garantat, nu? Primarul Constantei s-a pregatit de zor pentru o intalnire cu totul deosebita.

A lasat deoparte tinutele  de club si a imbracat haine viu colorate care parca aminteau de tinutele hawaiene, a accesorizat totul cu buchetul de trandafiri si manierele impecabile si s-a pus pe asteptat.

E clar ca edilul nu are vreuna dintre intalnirile sale obisnuite cu cate-o domnisoara cu trup de sirena! Atunci, pentru cine sa fie oare toate aceste pregatiri? Si pentru ca misterul sa fie si mai mare, inchipuiti-va un Radu Mazare care nu numai ca nu s-a lasat asteptat la intalnire, ba chiar a venit intr-un suflet cu mult mai devreme de ora stabilita.


Dupa cateva minute, asteptarea edilului a luat sfarsit. Dintr-o masina luxoasa isi face aparitia o figura feminina foarte joviala. Cine sa fie, oare? Radu Mazare se grabeste sa o intampine si sa-i ofere buchetul de flori. Misterul  se spulbera.

Femeia este nimeni alta decat Loretta Sanchez, membra a Congresului Statelor Unite. Diplomatul se afla intr-o vizita oficiala pe litoralul romanesc, ocazie cu care si-a dorit mortis sa-l cunoasca si pe excentricul primar de la malul marii.
Si care credeti ca a fost prima reactie a politicianului american?

Edilul s-a fastacit la loc la primirea neasteptatului compliment, asa ca n-a mai pierdut timpul si a condus-o pe invitata sa in restaurantul libanez unde facuse rezervarea pentru cina. Insa, pana la masa, doamna Sanchez a fost de-a dreptul cucerita de plajele straucitoare ale statiunii Mamaia, pe care le-a si comparat, dealtfel, cu cele de peste ocean.


Desi s-a declarat impresionata de foarte multe dintre lucrurile pe care le-a vazut aici, doamna  Sanchez nu se lasa cucerita atat de usor: "Eu nu judec o carte dupa coperta, imi place sa o citesc mai intai!". Nu stim cat a reusit sa "citeasca" din cartea numita Radu Mazare, dar primele impresii par sa fie promitatoare.
##VIDEO116318##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.