SCANDAL URIAS in PSD! Marian Vanghelie S-A BATUT cu un coleg de partid?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Politica romaneasca e in stare de soc. Un scandal urias s-ar fi iscat in spatele usilor inchise la intalnirea social democratilor de la Orastie!

Ar fi iesit scantei intre primarul "care este" si un ministru PSD. Nimeni nu vrea sa vorbeasca despre conflict, dar nici nu-l neaga. Miercuri, ora 12. Toata lumea intreaba unde este Primarul Marian Vanghelie. Ar fi rebuie sa se intoarca pana acum de la reuniunea social-democratilor de la Orastie, insa e de negasit.

Jurnalistii sunt in fierbere de cand in presa au aparut informatii cum ca, la Orastie, primarul Sectorului 5 ar fi avut o altercatie care s-ar fi lasat cu vanatai.

Adversari ar fi fost chiar un coleg de partid care l-ar fi scos din sarite. Nimeni altul decat ministrul pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu.

Ziarele scriu ca Marian Vanghelie s-ar fi certat cu Mihnea Costoiu si, la un moment dat, spiritele s-ar fi incins atat de tare incat edilul ar fi vrut sa il loveasca pe ministru, dar acesta s-a ferit in ultimul moment. Si, uite asa  Vanghelie s-ar fi lovit singur intr-o scara buclucasa aflata in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.
La intreg scandalul ar fi participat si cativa martori, lideri PSD care nici n-au vazut, nici n-au auzit nimic.

Mai-marii partidului se feresc sa povesteasca detaliile presupusului incindent. Nici nu infirma, dar nici nu confirma bataia. Singurul care vorbeste degajat de acest subiect este presedintele partidului.

In zadar am incercat sa stam de vorba cu cel care ar fi fost tinta lui Marian Vanghelie. Mihnea Costoiu a venit la munca, dar s-a facut nevazut.
Nimeni n-a dat niciun punct de vedere cu privire la presupusul incident, desi am trimis o solicitare in acest sens!

Si, totusi fum fara foc nu prea iese. Pana una alta, Victor Ponta e foc si para pe Marian Vanghelie, pe motiv ca acesta si-ar fi anuntat intentia de a candida la sefia PSD, daca Ponta iese presedinte! Presupusul scandal aminteste de un incident mai vechi in care protagonist a fost tot Marian Vanghelie.


Se intampla in anul 2009 iar adversarul sau era Gigi Becali! Revenind la rafuiala pesedista, ramane de vazut cand cei doi actori se vor arata la fata si vor povesti cum a fost sedinta terminata cu scantei.
##VIDEO116351##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta