Marius Stoica, un bolnav de OBEZITATE MORBIDA a dezvaluit cum a slabit 150 kg pentru a ajunge la o greutate normala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 iul 2022, 17:35

Marius Stoica este unul dintre putinii bolnavi de obezitate morbida care a reusit sa slabeasca enorm intr-un timp record pentru a nu-si pune viata in pericol.

Invitat la" Draga mea prietena", pacientul a dezvaluit ca in perioada in care s-a ingrasat avea o dieta haotica, nu manca sanatos, iar regimul lui se baza mai mult pe cartofi si paine, asta din cauza situatiei materiale precare. Ajunsese sa cantareasca 245 de kg, iar singura lui salvare a reprezentat-o operatia de micsorare a stomacului. Intr-o perioada de un an, un an si jumatate, Marius Stoica a reusit sa slabeasca 150 de kilograme, ajungand la o greutate normala pentru varsta si inaltimea lui.



Dupa ce a scapat de obezitate, Marius Stoica se confrunta in prezent cu un surplus de piele pe corp care cantareste cateva kilograme. Barbatul va putea scapa de acesta doar cu ajutorul chirurgiei de remodelare corporala. Marius si-a indepartat deja chirurgical surplusul de piele de pe abdomen si urmeaza sa mai faca operatie la sani si la spate, tot pentru remodelare corporala.

##VIDEO116417##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.