MARTURII CUTREMURATOARE. Cum a reusit o pacienta bolnava de cancer in faza terminala sa se vindece complet

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 16 nov 2020, 03:30

O femeie diagnosticata cu cancer in faza terminala a reusit sa se vindece complet in situatia in care medicii i-au mai dat doua doua saptamani de trait.

Paulina este unul dintre putinii bolnavi de cancer in faza terminala care a reusit sa se vindece complet. Boala a debutat rapid, pacienta acuzand doar dureri de stomac. A mers la medic si i s-a pus initial diagnosticul de gastrita. A urmat tratament, insa durerile nu au disparut, fapt pentru care doctorii au recomandat o tomografie. La examen, rezultatele au fost devastatoare pentru fiica Paulinei.

Medicii au diagnosticat-o cu cancer la colon in faza terminala cu metastaza la plamani.

Pacientei i s-au dat doar doua saptamani de trait deoarece tumoarea era inoperabila in Romania. Norocul Paulinei a fost ca fiica ei cunostea pe cineva care se operase tot de cancer la o clinica din Turcia. In urma informatiilor primite, Paulina a fost internata de fiica ei intr-o clinica din Turcia unde a fost operata cu succes.

##VIDEO116431##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.