Grea e viata de model! Obisnuita cu podiumurile de la Milano, a facut o sedinta foto intr-un ghetou din Romania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Meseria de model este pe cat de atractiva, pe atat de dificila uneori.

A simtit-o pe pielea ei o tanara domnisoara care, obisnuita cu podiumurile de moda de la Milano a facut o sedinta foto intr-un ghetou din Romania. Cum  credeti ca s-a descurcat?

Numeole ei este Victoria Morari si, la cei 21 de ani ai sai, a reusit sa urce pe podiumurile de moda de la Milano. Obisnuita cu  coafuri sofisticate, machiaje care iti iau ochii si  rochii care iti taie rasuflarea, tanara a acceptat, totusi, sa pozeze intr-un ghetou.



Grea e meseria de model atunci cand decorul este unul ostil. Printre case din carton, pe o cale ferata prafuita si multe gunoaie, Victoria trebuie sa se adapteze repede. Imbracata intr-o rochie de seara, lunga, eleganta si cu un machiaj strident, tanara a pasit cu gratie pe maidanul care i-a fost de data aceasta decor. I-a fost mai greu cu pantofii sport pe care i-a avut in picioare.


Victoria aproape ca s-a speriat de ceea ce a vazut in jurul ei. Dar, ce sa-i faci, meseria cere sacrificii. Victoria a aparut ca o printesa  in mijlocul comunitatii de rromi. Acestia  au sorbit-o din priviri si au  insotit-o tot timpul. Dar tanara a parut multumita de experienta: "Este o senzatie frumoasa, nu am stiut ca in mijlocul lor te poti simti bine!".

Atat de bine incat i-a permis unei localnice sa faca poza cu ea.
Nu inainte, insa, de a-i aranja putin parul. Si daca tot au participat cu privirea la sedinta foto, rromii s-au implicat pana la urma  si mai mult, le-au imprumutat modelelor o gaina neagra pentru poze.

Sedinta foto din ghetou a fost realizata pentru a pune in valoare un nou curent in moda "sport-couture", care combina elementele de vestimentatie eleganta cu cele sport si urmeaza, ca peste doua luni, pozele sa fie publicate intr-o revista de specialitate.

##VIDEO116438##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.