Umut il pedepseste pe Musa

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Umut (Gizem Karaca) primeste un ajutor neasteptat din partea lui Hakan (Berk Oktay), in ceea ce priveste cariera artistica a fetei, iar aceasta promite sa nu dezamageasca.

 

Umut il pedepseste pe Musa
Umut (Gizem Karaca) primeste un ajutor neasteptat din partea lui Hakan (Berk Oktay), in ceea ce priveste cariera artistica a fetei, iar aceasta promite sa nu dezamageasca.
Ozan (Sukru Ozyildiz) continua sa ii fie alaturi lui Umut si ii demonstreaza fetei, in fiecare zi, cat de mult o iubeste. Mai mult, tanarul ii promite iubitei sale ca, daca vreodata, Musa (Burak Altay) se va mai implica in viata ei, acesta va fi aspru pedepsit.
Intre timp, Musa planuieste sa se razbune pe Ozan, pentru momentul in care tanarul a venit in barul acestuia, cerandu-i socoteala pentru raul pricinuit lui Umut.
Musa gaseste prilejul de a-i intoarce “lectia” lui Ozan, chiar in ziua in care tanarul urmeaza sa se intalneasca cu Umut.
Ce pateste Ozan, atunci cand el si Musa se intalnesc, si cum il va pedepsi Umut pe fratele sau vitreg, veti putea afla astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Dragoste la prima vedere”, la Kanal D.

Ozan (Sukru Ozyildiz) continua sa ii fie alaturi lui Umut si ii demonstreaza fetei, in fiecare zi, cat de mult o iubeste. Mai mult, tanarul ii promite iubitei sale ca, daca vreodata, Musa (Burak Altay) se va mai implica in viata ei, acesta va fi aspru pedepsit. Intre timp, Musa planuieste sa se razbune pe Ozan, pentru momentul in care tanarul a venit in barul acestuia, cerandu-i socoteala pentru raul pricinuit lui Umut. Musa

gaseste prilejul de a-i intoarce “lectia” lui Ozan, chiar in ziua in care tanarul urmeaza sa se intalneasca cu Umut. 

Ce pateste Ozan, atunci cand el si Musa se intalnesc, si cum il va pedepsi Umut pe fratele sau vitreg, veti putea afla astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Dragoste la prima vedere ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.