Ramona din Clejani a trecut prin clipe de COSMAR cand a ajuns in Londra: "Am stat in parc"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Ramona din Clejani a trebuit sa isi ia practic viata de zero cand a ajuns in Londra. Nu isi gasea un loc unde sa doarma asa ca a fost nevoita sa recurga la gesturi extreme.

Ramona din Clejani a trait momente de groaza in primele zile cand a ajuns in Londra. Desi avea multe cunostinte si rude, acestia nu au dorit sa o gazduiasca. A stat cate o noapte pe ici pe colo, insa nu reusea sa-si gaseasca un loc cu chirie de unde sa nu fie nevoita sa plece dupa o zi sau doua.

" Am foarte multe rude in Londra, dar nu m-am dus la rude.

M-am dus la cineva, m-a primit, m-a luat de la aeroport. Dupa 2 zile mi-a zis ca nu e loc pentru mine acolo. Nu am plans decat in sinea mea. Probabil din cauza ca eram insarcinata. S-au gandit ca nu imi pot plati chiria. Poate au crezut ca imi iau avantaje. M-am dus la alticineva o noapte. La fel, nu era loc pentru mine. Toate s-au intamplat in primele zile.
Cand m-au dat afara si persoanele care au spus sa imi iau bilet, mi-a dat cineva un pont. Mi-a spus ca e o casa parasita si daca ma descurc sa deschid usa sa ma duc acolo. Am luat pe cineva cu mine sa ma ajute sa deschid usa. Am schimbat yala. A fost oribil. Stateam in intuneric, nu puteam sa deschid becul, sa trag draperia. Ieseam dimineata,Am stat acolo vreo 2 saptamani
", a spus Ramona.


" A venit proprietarul si m-a dat afara din casa. M-a lasat sa imi impachetez si am plecat in parc. Am sunat o fata care m-a ajutat. Nici nu ma asteptam sa ma ajute fiindca nu e ruda cu mine. Mi-a spus ca nu ma lasa pe drumuri. Si acum stau la ea", a adaugat tanara.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vezi video pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.