EXCLUSIV. Oana Roman a patit-o grav in luna de miere! S-a lasat cu nervi si injuraturi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Oana Roman si sotul ei si-au dorit foarte mult sa mearga in luna de miere intr-un loc de vis. Cei doi proaspat insuratei au ales ca si destinatie insula Santorini din Grecia.

Potrivit jurnalistilor de la wowbiz.ro, de aproape o saptamana, ea se afla in Santorini, Grecia, intr-un loc de vis, alaturi de sotul ei, Marius. Din pacate, insa, un incident neprevazut era sa le strice, ieri, vacanta. Oana si Marius au fugit din Romania imediat dupa nunta spectaculoasa desfasurata la inceputul lunii iunie. Cei doi porumbei au plecat in luna de miere intr-o locatie de vis, Santorini, Grecia si s-au cazat intr-un complex rezidential de mare fite.

Ceea ce parea a fi vacanta perfecta pe care orice cuplu proaspat-casatorit si-o doreste, a fost umbrita, ieri, de un incident neprevazut, care a generat clipe de nervi, injuraturi si chiar panica.

" Ne-am intalnit cu niste prieteni, romani si am decis sa inchiriem impreuna o masina si sa plecam sa vizitam insula. Am vorbt la o firma de inchirieri si am cerut o masina de teren.

Era dupa amiaza si ne-au spus ca, la acea ora, nu au disponibila decat o singura masina. Am acceptat. Peste o ora am primit-o.... era cam rabla insa... na, nu am avut de ales, asa ca zis "OK". E adevarat, cand ne-au vazut dezamagirea, cei de la firma de inchirieri ne-au asigurat ca a doua zi vom primi o masina mai noua. Ne-am imbarcat si am plecat fericiti sa vizitam orasul vechi.
Am ajuns, am parcat si am luat-o la pas
", si-a inceput Oana povestirea, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Toate bune si frumoase pana in momentul in care cei patru turisti au decis ca plimbarea s-a incheiat si e momentul sa se intoarca la hotel. Din pacate, nu a fost posibil, pentru ca "rabla" cu care venisera a "raposat subit" si n-a mai vrut deloc sa porneasca.

" Pur si simplu, masina nu mai voia sa intre in viteze.

N-a fost chip sa o clintim din locul in care o lasasem, decat impinsa. Asa ca va dati seama cum ne-a stat noua, in luna de miere, sa impingem la masina... Noroc cu managerul hotelului in care eram cazati, o romanca absolut fabuloasa si de o eficienta incredibila. Am sunat-o, i-am explicat ce am patit cu firma de inchiriere a masinii- pe care noi am ales-o, tin sa precizez:).
A venit imediat cineva de la hotel sa ne ia si au transmis celor de la firma sa vina sa ridice rabla si sa ne dea banii inapoi. Lucru care s-a intamplat instant. Tot acest manager de la hotelul la care am fost cazati prin intermediu Christian Tour au vorbit pe loc la o alta agentie de inchiriat masini care ne-au adus rapid o masina nou-nouta
", a adaugat Oana Roman Elisei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.