INFIORATOR: Ce a patit o femeie dupa ce un doctor fals i-a injectat silicon industrial in fese! "Imi cadea carnea de pe oase"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Cazul de mai jos a socat intreaga lume, si reprezinta un avertisment cat se poate de clar pentru amatorii de operatii estetice ieftine.

Apryl Brown, o femeie in varsta de 47 de ani din Statele Unite, traieste un adevarat cosmar! Femeia a ramas fara maini si fara picioare dupa ce a ales sa isi faca o operatie estetica de marire a feselor.

Pentru ca nu voia sa dea prea multi bani pe aceasta interventie chirugicala, ea a decis sa apeleze la piata neagra, unde un "medic" i-a pretins rezultatul perfect pentru o suma mult mai mica fata de o clinica autorizata.



Ce a urmat este halucinant. Asa zisul doctor i-a injectat in fese silicon industrial, care in mod normal este folosit pentru izolatii. Initial totul a fost bine, insa la cateva luni de la injectii au aparut durerile. O infectie puternica se dezvoltase in acel loc.

Urmarile au fost teribile. Apryl a fost nevoita sa faca 27 de operatii iar medicii nu au avut alta optiune si i-au amputat mainile, picioarele, iar fesele au fost taiate.


Acum femeia incearca sa duca o viata normala cu ajutorul protezelor si vrea sa traga un semnal de alarma asupra pietei negre.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei