Ilinca Vandici si Liviu Varciu incing noptile cu show-ul "O iubire de-o vara"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 07 oct 2020, 13:40

Ilinca Vandici si Liviu Varciu vor prezenta cel mai incitant show al noptii, "O iubire de-o vara", incepand din 28 iulie, la Kanal D.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, in direct, de luni pana vineri, de la 22.15, si va contine toate ingredientele care sa-i tina pe telespectatori in fata micilor ecrane: tineri plini de viata, gata sa-si petreaca vara intr-o companie perfecta, dans, muzica, teste menite sa dezvaluie ce se ascunde in spatele unor chipuri si trupuri frumoase.


Liviu Varciu: " Ce poate fi mai frumos, vara, decat  sa fii la piscina inconjurat de prieteni, de multe fete frumoase? Dar acest show e mai mult decat o intalnire nevinovata, e un adevarat maraton al distractiei,
in care frumusetea si spontaneitatea vor avea un cuvant greu de spus. Vom vedea cine pe cine cucereste si cum face asta! Va fi un spectacol total, cu tot ce presupune el: muzica, dans, competitie, energie!"

Emisiunea prezentata de Liviu Varciu si Ilinca Vandici va fi transmisa, in direct, de la piscina Militari Residence din Bucuresti.  Nu ratati din 28 iulie, la Kanal D, "O iubire de-o vara", cel mai incitant show de noapte al verii!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii