Doamne, mare ti-e gradina! Are peste 50 de ani si a vrut sa impresioneze o tanara de numai 23 de ani! Vezi ce freza si-a facut!

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 03:25

Wu Lei, un barbat in varsta de 54 de ani din Taiwan, a recurs la un gest socant pentru a impresiona o tanara mult mai tanara decat el.

Barbatul a hotarat sa-si schimbe frizura pentru a parea mai tanar, dar si mai interesant in acelasi timp. Nu stim daca frizerul a vrus sa rada de el sau daca barbatul chiar a cerut ca parul sa-i fie aranjat in asemenea mod, insa rezultatul final a fost surprinzator. Din pacate pentru Wu Lei, tanara nu i-a apreciat frizura si l-a refuzat. Barbatul a fost foarte dezamagit de faptul ca tanara l-a refuzat, mai ales ca a platit si o groaza de bani la salon.



" Nu inteleg, am o slujba buna si un venit frumusel. Am ales aceasta tunsoare pentru a parea mai tanar, la 20 sau 30 de ani. Am vrut sa o atrag pe fata care m-a respins", a declarat Wu Lei pentru Daily Mail.




Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”