Nu o sa mai mananci shaorma dupa ce o sa vezi ASTA! Iata ce fac angajatii cu carnea care ajunge la vanzare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Shaorma a devenit foarte populara in randul romanilor pentru ca se poate manca rapid, tine de foame si nu are un cost ridicat.

V-ati intrebat insa ce se intampla in spate, unde sunt preparate carnea si alimentele ce urmeaza sa fie scoase la vanzare? Foarte multe shaormerii nu respecta normele de igiena. Spre exemplu angajatii nu poarta manusi si pun mainile direct pe bani si pe alimente.

Imaginea alaturata insa parca le intrece pe toate. Iata cum indesau carnea pe suporturi niste tineri care nu au niciun pic de respect fata de clientii lor: in timp ce doi dintre ei sustin greutatea, al treilea se urca pe carne in picioarele goale si efectiv sare pe ea, pentru a o compacta.



Vi se pare normal ceea ce se intampla in spatele tejghelei?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”