Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodata! A facut furori in costum de baie pe plaja la Mamaia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Ilinca Vandici a facut ravagii, in acest weekend, pe litoralul romanesc. Frumoasa prezentatoare TV si-a expus formele la soare, pe plaja din Mamaia.

Potrivit jurnalistilor de la wowbiz.ro, Ilinca Vandici a fost la plaja la Mamaia in acest sfarsit de saptamana, in compania unei prietene. Paparazzi WOWbiz.ro au fost pe faza si au surprins-o pe frumoasa vedeta de televiziune care va debuta, in curand, la Kanal D, cu cel mai tare late night show matrimonial estival pe care il va prezenta alaturi de Liviu Varciu.

Si cum pe sticla nu vrea sa apara pe "sticla" daca nu e bronzata, mai ales ca emisiunea care incepe pe 28 iulie se va desfasura la o piscina de fite din Capitala, Ilinca s-a lasat mangaiata,

un pic de razele soarelui. Pentru ca da, numai razele soarelui au "avut dreptul" sa o mangaie pe Vandici si, poate, fara voia ei, si privirile unor domni pofticiosi. Diva a ales sa mearga la plaja insotita doar de o prietena cu care a vorbit nonstop. Si cand n-a stat la taclale, a trimis sms-uri si si-au aratat una alteia fotografiile din aparat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cand s-a plictisit de stat pe sezlong si savurat cocktail-uri racoroase, Ilinca s luat-o la pas prin nisipul

fierbinte, spre deliciul masculilor iesiti la plaja care nu se abtineau sa o priveasca nici daca se aflau cu partenerele langa ei. Ca, deh, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.