INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu Alina Borcea despre viata fara Cristi Borcea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:26

Alina Borcea a vorbit pentru prima data in fata camerelor de luat vederi, de când sotul ei a fost arestat.

Pana acum a incercat sa se tina departe de ochii presei care o vâneaza la tot pasul si a  prefererat sa sufere in tacere. Acum, insa, face marturii cutremuratoare despre ceea ce se intampla in familia sa in ultima perioada. Urmeaza un interviu emotionant!

„Nu exista cuvinte sa pot exprima suferinta pe care o am!” Dupa luni de tacere, Alina Borcea gaseste puterea sa  vorbeasca pentru prima data despre cea mai neagra perioada din viata ei.

Sotia omului de afaceri si-a deschis sufletul, in exclusivitate, in fata  echipei Stirilor Kanal D: „voi fi tare si dragostea pe care i-o port sotului meu si a copilului meu ma va intari si ma intaresc. Astept cu nerabdare clipa in care va fi eliberat si va veni acasa!”.

Stie ca toata lumea este cu ochii pe ea si e vanata la fiecare pas. Si-a asumat asta in momentul in care a decis sa mearga in viata pe acelasi drum cu Cristi Borcea.

Au fost impreuna la bine, si acum la rau trebuie sa fie mai uniti ca niciodata. Asta isi spune Alina in fiecare clipa de cand sotul sau a fost arestat. Vorbeste cu greu despre Cristi si atunci cand o face, lacrimeaza. Barbatul vietii ei nu e langa ea, dar simte ca ii e mai aproape ca niciodata. Ii spune zilnic ca-l iubeste si ca-l asteapta acasa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vrea sa se trezeasca din cosmarul prin care trece, dar ii este
imposibil! Are sufletul frant in doua si asteapta cu nerabdarea momentul in care ea, Cristi si Alexandru vor fi din nou impreuna! Multi au judecat-o si au speculat mult in jurul relatiei casniciei cu Cristi Borcea. Alina spune, insa, ca a facut totul din dragoste si sacrificiul sau nu e prea mare nici acum. Alex are doi ani si seamana cu tatal lui ca doua picaturi de apa. Pentru el, spune Alina, nimic nu e imposibil...
De dupa gratii, Cristi Borcea o indruma pe Alina, care acum trebuie sa se ocupe de toate afacerile familiei. Tanara sotie ii duce mai departe proiectele de suflet…si asta o face sa mai uite de suferinta, spune ea. In acest week-end, Cristi Borcea a ajuns la spital de  doua ori.

Fostul finantator al clubului Dinamo i-a alertat pe reprezentantii penitenciarului Poarta Alba ca il doare in piept. Pentru ca ora era tarzie, iar spitalul unitatii nu are un medic de garda, Borcea a fost dus sambata noapte cu o duba a penitenciarului la Spitalul Judetean din Constanta Tot Alina

a fost cea care i-a fost alaturi. A stat ca pe ghimpi pana cand medicii l-au consultat si l-au trimis inapoi in detentie. Nu a trecut mult si Cristi Borcea a fost, din nou, adus la spital si supus unor investigatii amanuntite in  sectia de cardiologie.