Trenduri. Ce fel de cercei merg cel mai bine la o tinuta de seara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Cerceii reprezinta un accesoriu obligatoriu cand vorbim despre o tinuta de seara. Bujuteriile completeaza astfel vestimentatia, dand un plus de stralucire.

Cerceii sub forma unui candelabru sunt revelatia verii! Divele stiu ca daca poarta un astfel de accesoriu isi transforma orice tinuta intr-una stralucitoare, asa ca au cel putin un model deosebit in caseta cu bijuterii. Frumoasa Simona Patruleasa s-a aliniat de mult tendintelor si poarta adesea cercei masivi si luxosi. Ce-i drept, o prind foarte bine!

Giulia Nahmany are o colectie impresionanta de cercei sub forma de candelabru.

Noi mereu cand o intalnim, o surprindem purtand astfel de bijuterii opulente. Fie la o rochie de seara, fie la o tinuta eleganta cu pantaloni, Giulia isi atarna podoabele glamuroase de urechi.

Ileana Badiu isi accesorizeaza si ea outfiturile cu cerceii in tendinte. Are modele diverse. Toate marimile si toate culorile. Andreea Raicu iese usor in evidenta daca poarta accesorii atat de opulente. Priviti cum acesti cercei ii ajung pana la umar!

Iar lista ar putea continua! Am mai suprins-o pe Elena Gheorghe purtand cercei aurii la o rochie de seara neagra.

In plus, Malvina Cservenski a optat si ea la un eveniment pentru cercei mari, cu pietre albe, iar frumoasa Anca Serea, fashionista Carmen Negoita sau indragostita Lavinia nu puteau sa nu fie in tendinte. In concluzie, vara aceasta, cerceii candelabru sunt un must have! Sau, mai pe romaneste, reprezinta sarea si piperul oricarei tinute!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO116812##

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.