O minune de copil! CUM s-a recuperat micuta Flori infometata de mama

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

Vorbim despre Flori, fetita care a ajuns in coma la spital, in urma cu 4 luni, dupa ce a fost infometata de cei care isi spuneau parinti.

Chiar daca, la inceput, medicii nu-i dadeau vreo sansa de recuperare, Flori a dat peste cap toate pronosticurile specialistilor, acum are 13 kilograme si ii uimeste pe toti cu setea de viata pe care o are!

Flori creste ca-n povesti: in patru luni, cat alti copii in zece! Cand a ajuns la Spitalul Sfanta Maria, cantarea 5 kilograme- cat un bidon de apa. N-ai fi zis ca are cinci ani, ci 4 luni- nu stia sa manace si nici macar pe picioare nu se tinea.

Flori era luata, in coma, cu ambulanta, in urma cu niciun an. Cand au vazut-o, medicii din Vaslui au ramas muti si nu-i dadeau nicio sansa.  Diagnosticul lor a fost dur: malnutritie prin infometare.

Fetita era atat de slabita, ca numai Dumnezeu putea s-o salveze! Si a salvat-o, prin mainile medicilor de la Iasi, care au facut minuni.

Din primele zile de la internare, Flori a castigat inimile tuturor asistentelor.
Pe langa dragostea lor, primeste zilnic un tratament care o ajuta sa-si revina spectaculos.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Abia acum, la 5 ani, Flori invata sa vorbeasca. Reuseste sa silabiseasca asemenea unui copil de un an, dar are sanse mari sa recupreze timpul pierdut cu ajutorul unui logoped.

Flori se simte bine in spital, ca intr-o familie iubitoare: are un loc unde sa doarma, mancare cata cere si un parc de distractii doar al ei.

Nimeni din familie n-a mai vizitat-o pe micuta de cand e internata. Tot cadrele medicale sunt cele care fac cheta, zi de zi, si ii cumpara Florentinei pampersi, dulciuri, hainute si jucarii. Cand primeste musafiri, e sarbatoare mare!

De cand a fost luata din familie, fetita este, teoretic, in grija statului, adica sub supravegherea Directiei Pentru Protectia Copilului. Va mai sta in spital, pana cand anchetatorii vor lua o decizie in ceea ce ii priveste pe parintii banuiti ca ar fi infometat-o.

Daca cei care i-au dat viata micutei sunt gasiti vinovati, vor fi decazuti definitiv din drepturile parintesti, iar copila, va fi data spre adoptie.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.