Ilinca Vandici si Liviu Varciu – senzatii tari, la Mamaia!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Invitati la "Plaja lui Teo", emisiunea prezentata de Teo Trandafir, Ilinca Vandici si Liviu Varciu au facut senzatie in randul fanilor aflati la malul marii, atunci cand au ales sa se plimbe impreuna cu skijetul.

Cei doi s-au antrenat astfel, cu doze considerabile de adrenalina, pentru distractia ce va urma in show-ul O iubire de-o vara, pe care il vor prezenta din 28 iulie, la Kanal D. Incurajata de Liviu Varciu, Ilinca si-a luat inima in dinti si a spus "da" unei experiente pe care o tot amana de ceva vreme.

"Este a doua oara cand ma urc pe skijet si l-am rugat pe Liviu sa nu prinda viteza foarte mare pentru ca ma sperie! El s-a bucurat la cote maxime de aceasta experienta, eu, insa, am fost cam crispata.

O perioada voi sta departe de aceasta ambarcatiune … Deocamdata, imi este de ajuns!", a povestit Ilinca Vandici.

Din 28 iulie, Ilinca Vandici si Liviu Varciu vor da startul celui mai fierbinte late night show al verii, O iubire de-o vara,  emisiune ce va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 22:15, in direct, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.