Dan Bordeianu: "Stau cu chitara in brate si nu ma pot abtine sa nu cant"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului "KIDSing", ce va fi difuzat in toamna la Kanal D, si-a descoperit pasiunea pentru chitara si a inceput sa studieze singur acest instrument.

In scurt timp, a ajuns sa-si impresioneze cunoscutii cu talentul sau muzical. "De vreo doi ani studiez  – e un fel de a spune, pentru ca nu am metoda, nu am profesor. Cand am cateva ore libere stau cu chitara in brate si nu ma pot abtine sa nu cant. Insa intotdeauna mi-am zis ca nu sunt suficient de bun muzician astfel incat sa le cer bani altora sa ma asculte.

La inceput, am cantat cu prieteni, chiar si cu o tanara cantareata, Alexandra Usurelu, dar intotdeauna am cantat pe post de invitat si nu am luat-o in serios", a spus Dan Bordeianu.

Dan Bordeianu a intalnit in timpul preselectiilor pentru "KIDSing" copii foarte talentati din punct de vedere muzical, unii dintre ei adevarati "omuleti orchestra".

"M-a impresionat un pusti care stia sa cante la mai multe instrumente: pian, vioara, muzicuta, acordeon, chiar si la banjo.
Si lista nu se oprea aici! E important ca parintii sa incurajeze talentul copiilor lor si sa le ofere parghiile necesare pentru ca acesta sa se implineasca", a adaugat Dan Bordeianu.

Cele mai bune voci de copii din Romania vor fi alese in cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii din Romania – "KidSing", ce va incepe in toamna la Kanal D! Prezentatorii show-ului sunt Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii, posesoarea unei voci fenomen.
Din juriul emisiunii fac parte Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei