George Clooney, probleme cu viitoarea mama soacra? Iata ce spune presa de peste Ocean

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 oct 2020, 10:05

Se aduna nori negri deasupra cuplului George Clooney - Amal Alamudin! Indragitul star de la Hollywood nu este deloc agreat de mama logodnicei sale.

Ba, chiar in familia acesteia se fac glume pe seama actorului. Totul, din cauza diferentelor religioase.
Nu mai e mult pana cand vor deveni sot si  sotie si, cu toate acestea, George Clooney si  logodnica sa, Amal Alamudin, au probleme de familie. Mama  viitoarei mirese nu  este deloc impacata cu alegerea fiicei sale.

Baria Alamudin este editor de stiri la un cotidian de limba araba, analist politic si...mai

presus de toate, face parte din secta Druze, un cult religios desprins din islamism, care nu permite membrilor casatoria cu persoane din afara sectei. Cum  George Clooney  nu face parte din acest cult si in plus are la activ si un trecut amoros foarte zbuciumat, nu-i de mirare ca viitoarea soacra nu poate sa accepte deloc ideea   casatoriei  celor doi.

Se spune despre aceasta secta din care face parte viitoarea sotie a lui George Clooney,  ca este foarte restrictiva si pedepseste aspru membrii care-i  incalca regulile dar si pe  partenerii acestora. 
Deja, in familia avocatei Amal Alamudin circula  glume despre posibile „accidente” care i s-ar putea intampla actorului.

Viitoarea soacra a lui  George Clooney este convinsa ca fiica ei ar fi putut gasi pe cineva  mult mai bun decat celebrul actor, printre cei un milion de credinciosi ai sectei, din toata lumea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In ciuda valurilor iscate in familia avocatei, George Clooney si Amal Alamudin intentioneaza sa se casatoreasca pe 12 septembrie, in apropierea lacului Como, din Italia, acolo unde actorul are o

proprietate. Aceasta ar fi prima casatorie pentru Amal si cea de-a doua pentru Clooney, care a mai fost insurat in urma cu mai bine de 20 de ani cu actrita Talia Balsam.

Actorul este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, insa nici Amal nu este deloc o partida de ratat: avocata in varsta de 37 de ani este specializata in drept international si drepturile omului  si are relatii sus-puse in lumea politica.

Pe langa toate acestea, anul trecut ea a fost votata  drept  „cea mai sexy avocata din Londra”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.