E posibil un bronz perfect, fara nicio crema de protectie? Uite unde poti avea parte de asa ceva

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

Ba chiar la pachet cu o ardere puternica de calorii! Unde puteti dobandi toate astea? Nici prin gand nu va trece!

Credeti ca bronzul perfect si pielea aramie  se obtin numai pe plajele de fite de la Mamaia? Nici vorba! Pe tarla, soarele e la fel de fierbinte.  Model ne este Tanti Nuta. Are  72 de ani si, pana acum, n-a pus piciorul in mare si nici n-a calcat pe nisipul fierbinte! Cat e vara de lunga, face cura in natura... la cules de cartofi!

Nu si-ar da rochia jos de pe ea nici in ruptul capului! Nu s-a mai pomenit la ea in Brezoaele femeie care sa stea la plaja!
Ce costume
minuscule si parti rusinoase dezvelite? La tara, tinuta de plaja e ceva mai complexa…Drept urmare,  bronzul la tara este cu manecuta si se realizeaza simplu, fara creme de protectie!

Si totusi, briza marii i-a cuprins pe unii sateni, care au pus piciorul in apa, odinioara, in tinerete...Nea Nicu deapana amintiri din Vama Veche, in timp ce curata ceapa...

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Doamnele de lang sunt convinse ca si la cules de ceapa pielea se innegreste la fel de tare ca la Vama Veche.

Dar, munca si statul in soare te cam obosesc... Asa ca, dupa sesiunea de bronzat la curatat de ceapa...e musai sa te racoresti! Care e secretul lor? Aflati din  material!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.