Teo impreuna cu zaharul Coronita te provoaca la un concurs dulce

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 07 oct 2020, 09:55

Chiar daca azi si deserturile devin din ce in ce mai complicate, cele mai iubite dulciuri raman cele traditionale, facute in casa, cele care aduna toata familia in jurul mesei.

Pentru acestea, va puteti baza mereu pe zaharul Coronita. Iar acum, si voi o puteti ajuta pe Teo sa pregateasca un dulce traditional.

Daca trimiteti reteta voastra preferata de desert facut in casa cu ajutorul zaharului Coronita puteti castiga concursul culinar al saptamanii. Teo si Antonio vor alege reteta cea mai inspirata si o vor pregati in fiecare vineri in emisiune.

Iar pe 1 august, toate retetele alese intra in competitia finala.

Castigatoarea isi va gati reteta dulce impreuna cu Teo si Antonio, pe Plaja lui Teo!

Trimiteti reteta voastra prin posta la OP 52, CP 7, sector1, Bucuresti  si/sau e-mail: [email protected] si ajutati-ne sa ne reamintim de retetele dragi ale copilariei! Mai multe detalii despre regulament sau concurs gasiti pe kanald.ro si agrana.ro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.