Nu va lasati amagiti de vanzatorii care isi lauda marfa si nici zoriti de vanzatoarele grabite sa scape de produsele vechi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

In calitate de cumparatori, trebuie sa stiti exact pe ce dati banii. Avem imagini care demonstreaza exact calitatea indoielnica a marfii.

Si, daca nu deschideti bine ochii, aveti toate sansele sa ajungeti pe mainile doctorilor. Scene surprinse de ocamera ascunsa ne dau fiori reci pe sira spinarii. Cati dintre dumneavoastra, cati dintre noi nu ne dam seama ca am cumparat un mezel stricat abia acasa!? Iar acum, vara, pericolele sunt cu atat mai mari.

Luate la bani marunti de inspectorii ANPC, vanzatoarele incep sa se fasticeasca. Spun ca verifica temperatura produselor ca la carte, dar cand trebuie sa arate graficul de temperatura...

La 24 de ore de la vizita inspectorilor, am mers cu o camera ascunsa sa vedem ce au inteles vanzatoarele despre respectul pe care trebuie sa-l acorde clientilor!

E drept ca produsele sunt depozitate in frigidere si nu pe tejghea. Insa, mezelurile sunt manipulate cu mainile goale. Iar plata se face direct pe sticla vitrinei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cat am stat la rand nu am vazut manusi in mainile acestor doamne vanzatoare.

Nu stim cand s-au spalat ultima oara pe maini si nici pe ce au pus mana inainte sa ne serveasca… In calitate de client, aveti dreptul sa cereti sa fiti servit corespunzator.

Sa vedem cum sta situatia la un magazin unde se vinde branza! Pe bucata alba expusa ca sa atraga clientii, troneaza un...musafir nedorit!

Aveti drepturi in calitate de cumparatori. Puteti cere vanzatorilor certificatul de provenienta a marfii.

Numai ca sunt sanse sa va intalniti cu destui comercianti care va imbie cu...pepenele „travestit”.Un domn e de fel din Vrancea, dupa buletin. Sustine, insa, ca a cumparat pepenii direct de la sursa, din  Dabuleni.

Speram ca data viitoare cand veti merge la piata veti fi mult mai atenti la conditiile in care sunteti serviti. Daca vanzatorii nu au grija de sanatatea dumneavoastra, sau pur si simplu nu le pasa, fiti dumneavostra aceia care sa o faca!